Image
Image

Oestertochten

Tijdens onze oestertocht laten we zien dat de wadden oesters gewoon voor het oprapen liggen. Uiteraard vertellen we eerst een en ander over de locatie waar we staan. Vervolgens lopen we 100 meter de Waddenzee op. Daar repen we de emmers vol met oesters (wat we aan het einde van de tocht niet hebben opgegeten, gaat uiteraard weer terug de zee in). Wanneer we genoeg oesters hebben geraapt, lopen we terug de dijk op. Daar staat onze tafel al klaar met bubbels, brood & Meer. Wij vertellen daar een en ander over de oesters, laten zien hoe ze te openen. En vervolgens kunt u heerlijk van de geraapte oesters smullen. Uiteraard is er alle tijd om zelf oesters te leren openen. Ook laten we nog de Franse Fines de Claire proeven, zodat u de smaak verschillen herkent.

Data? Kijk op onze agenda.  

Met u eigen gezelschap op oestertocht? Mail ons dan

Oesters&Bubbels met Zeehonden op de achtergrond

Zie je zeehonden het liefste in hun eigen leefomgeving en wil je dat combineren met een unieke vaartocht met de Anna naar een adembenemend stukje Nederland?

Frido neemt je graag mee. Terwijl hij aan het roer staat en vertelt over de omgeving.

Wij zorgen tijdens deze tocht voor; een glaasje bubbels, oesters, brood met smeersels, diverse Texelse kaassoorten & Meer.

Liever tapas of iets anders?

Wij verzorgen ook vaartochten en arrangementen op maat. Zo kun je niet alleen de hapjes en drankjes zelf samenstellen, maar ook je eigen route en tijden. Alles is bespreekbaar! Mogelijk vanaf 20 personen

• Duur: 1,5 uur
• Prijs: 60,00 euro p.p. Voor meer informatie & opgave bel je met Frido 0646201456

Wanneer ga jij mee?

  • Woensdag 27 juli
  • Woensdag 10 augustus
  • Woensdag 23 augustus
  • Woensdag 31 augustus
  • Woensdag 14 september
Image
Image

Oester Huifkartochten

Samen met onze collega’s van de Jan Plezier, kunnen we met uw gezelschap (minimaal 20 personen) met de paard en wagen door de Texelse natuur, de Slufter. Aan de rand van de Noordzee stoppen de paarden en kunt u een rondje lopen. vervolgens zet de Tesselse Oesterman een smakelijke tafel voor uw gezelschap neer. Met uiteraard oesters, bubbels, brood, worsten, Texelse kazen & Meer

Meer weten? Mail ons dan